Norskov Parken, Frederikshavn

Norskov Parken er et af vores egenudviklede boligprojekter bestående af 24 luksusboliger i nyetableret boligkvarter i Frederikshavn.

Boligbyggeriet er opkaldt efter TV2’s dramaserie ”Norskov”, der udspiller sig i Frederikshavn, og de 24 luksuslejligheder får adresse på Højrupsvej, hvor byggemarkedet BYGMA tidligere lå.
Bebyggelsen opføres som tre 2-etagers moderne punkthuse med hver otte lejligheder på henholdsvis 76 og 99 kvm. Lejlighederne indrettes med flotte klinke- og trægulve samt kvalitetselementer i køkken og bad fra HTH. Desuden er der i hvert hus personlift til 1. sal. Til hver stuelejlighed hører der egen terrasse, mens lejlighederne på 1. sal får stor altan.

Byggeriet opføres i kvalitetsmaterialer og efter Energiklasse 15 med fjernvarme, og således bliver der tale om energivenlige lejligheder med lavt varmeforbrug og varmegenvinding.

Norskov Parken er beliggende tæt ved Bangsbo Skoven og Møllehuset og med kort afstand til både indkøb og busforbindelse. Ligeledes er der ikke langt til Frederikshavn centrum, hvor der findes gode shoppingmuligheder, Frederikshavn Svømmehal samt et varieret restaurant- og caféliv.

Boligerne i Norskov Parken er allerede i salg og forventes klar til indflytning i løbet af foråret 2017.

  • 2016-2017
  • Totalentreprise