Skovparken, Sæby

Tæt på renæssanceslottet Sæbygård med de karakteristiske brede voldgrave og den store skov er byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S i gang med etableringen af et helt nyt boligområde. Skovparken vil med sine 28 ejerboliger således ligge perfekt – både i forhold til naturen, den nærliggende golfbane, masser af indkøbsmuligheder og idrætsanlæg samt – ikke mindst – til Sæbys hyggelige torvemiljø og den idylliske havn.

Kulturbyen Sæby er kendt for sin smukke bykerne fra middelalderen med klosterkirken, havnen og en fantastisk havnepromenade samt de børnevenlige badestrande. Byen besøges hver sommer af tusindvis af turister, der er med til at give den idylliske bymidte masser af liv, men Sæbys puls banker hele året. Masser af shoppingmuligheder, skoler, spændende seværdigheder som vandmøllen, Sæbygård Skov og Nellemanns Have for blot at nævne nogle få er med til at gøre Sæby til en attraktiv og centralt beliggende by med muligheder for hele familien.

Trygt og naturskønt

Skovparken bliver et trygt og naturskønt boligområde, hvor nærheden til både byen og naturen er omdrejningspunktet. De 28 boliger varierer i størrelse fra 100 til 115 kvm. Indretningen er lys og rummelig, og husene er indrettet efter alle tidens krav til en moderne og funktionel familiebolig. Her er naturen nærmest trukket ind i husene i kraft af terrasserne, hvor der er gode muligheder for grill og hyggeligt samvær.

Husene er enkle i deres design med vedligeholdelsesvenlige materialer. De sorte tage og de lyse mure er holdt i et moderne formsprog, hvor vinduer og døre i træalu sammen med skurenes træbeklædning giver området dynamik og foranderlighed.

Energivenlige

Husene opføres som grønne, energivenlige boliger med et særdeles lavt varmeforbrug. Klimaskærmen er effektivt isoleret, og stuerne integrerer daglysets varme og farver, mens tagudhænget svaler effektivt.

Kom og oplev det spændende prøvehus i Skovparken allerede nu!

  • Projekttype: Boligbyggeri
  • By: Sæby
  • Kontakt: EDC Sæby 96 89 04 77

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI