Norskov Parken, Frederikshavn

24 luksusboliger i nyetableret boligkvarter i Frederikshavn - 8 af boligerne udlejes

Norskov Parken er navnet på det nye boligkvarter, som har adresse på Højrupsvej på den tidligere BYGMA-grund. Arne Andersen Vrå har selv stået for udvikling og projektering.

Byggeriet er opført som tre 2-etagers moderne punkthuse med hver otte lejligheder på henholdsvis 76 og 99 kvm. Lejlighederne er indrettet med flotte klinke- og trægulve samt kvalitetselementer i køkken og bad fra HTH. Desuden er der i hvert hus personlift til 1. sal. Til hver stuelejlighed hører der egen terrasse, mens lejlighederne på 1. sal alle er med stor altan.

Lejlighederne er udført i kvalitetsmaterialer og efter Energiklasse 15 med fjernvarme, og således er der tale om energivenlige lejligheder med lavt varmeforbrug og varmegenvinding.

Norskov Parken er beliggende tæt ved Bangsbo Skoven og Møllehuset og med kort afstand til både indkøb og busforbindelse. Ligeledes er der ikke langt til Frederikshavn centrum, hvor der findes gode shoppingmuligheder, Frederikshavn Svømmehal samt et varieret restaurant- og caféliv.

8 udlejningsboliger:

Link til EDC - Lejlighed på 80 kvm.

Link til EDC - Lejlighed på 100 kvm.

Se salgsbrochure her

  • Projekttype: Boligbyggeri
  • By: Frederikshavn
  • Kontakt: EDC Frederikshavn, Søndergade 24, 9900 Frederikshavn98 42 42 66

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI