Norskov Parken, Frederikshavn

Norskov Parken er et af vores egenudviklede boligprojekter bestående af 24 luksusboliger i nyetableret boligkvarter på Højrupsvej i Frederikshavn.

Boligbyggeriet er opkaldt efter TV2s dramaserie ”Norskov”, der udspiller sig i Frederikshavn, og består af tre 2-etagers moderne punkthuse med hver otte lejligheder på henholdsvis 76 og 99 kvm. Lejlighederne er indrettet med flotte klinke- og trægulve samt kvalitetselementer i køkken og bad fra HTH. Til hver stuelejlighed hører der egen terrasse, mens lejlighederne på 1. sal får stor altan. I hvert hus er der personlift til 1. sal.

Byggeriet er opført efter energiklasse 15 med fjernvarme, så der er tale om energivenlige lejligheder med varmegenvinding og lavt varmeforbrug.

Norskov Parken er beliggende tæt ved Bangsbo Skoven og Møllehuset og med kort afstand til både indkøb og busforbindelse. Ligeledes er der ikke langt til Frederikshavn centrum, hvor der findes gode shoppingmuligheder, Frederikshavn Svømmehal samt et varieret restaurant- og caféliv.

Boligerne i Norskov Parken stod færdige i starten af sommeren 2017.

  • 2016-2017
  • Totalentreprise