Sporbyen Randers

31 ANDELSBOLIGER PÅ BYGGEFELT R

Andelsboliger i 6 etager på samlet 3.045 m2 - beliggende på Byggefelt-R i Sporbyen i Randers.

Bygningen

Andelsboligerne er beliggende på Byggefelt-R i Sporbyen. Bebyggelsen på byggefeltet er delt i tre bygninger, der er arrangeret for at imødekomme nabobebyggelserne og skabe gode rummelige forhold omkring bygningerne. Andelsboligerne er lokaliseret i bygning 2, der er tegnet som en stok-bebyggelse med øst/vestvendte boliger.

Der er i alt 6 forskellige lejlighedstyper. Fra stueetagen til 4. sal tilbydes 5-6 boliger pr. etage. Her varierer boligerne af tre boligtyper: to typer med 4 værelser og én type med 3 værelser. Den øverste etage tilbyder yderligere tre eksklusive boliger, to boliger med 3 værelser og én med 4 værelser.

Alle boligerne har adgang til en privat altan eller terrasse og hver sit depotrum, som er placeret i kælderen under bygning 1. For beboerne vil der være mulighed for at parkere i nærliggende afmærkninger på terræn eller i P-hus.

Boligareal inkl. fællesarealer: ca. 3.433 m2 

Samlet areal for 31 boliger: ca. 3.045 m2

Fællesarealer i alt: ca. 388 m2

Andel fællesareal pr. bolig: ca. 12,5 m2

LEJLIGHED TYPE 1

Denne lejlighed er placeret på 5. sal i den sydlige ende af bygningen. Boligen består af et stort køkken alrum, et badeværelse samt to værelser. Fra stuen er der adgang til en privat tagterrasse med skøn udsigt ud over Randers Fjord.

Antal boliger: 1 stk. 
Antal værelser: 3 værelser 
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 124,4 m2

 

LEJLIGHED TYPE 2

Lejligheden er placeret på 5. sal med facade mod vest. Boligen har et stort køkken alrum, et badeværelse og to værelser. Fra boligen er der adgang til en privat solrig tagterrasse, hvorfra der er smuk udsigt ud over gårdrummet og ind mod Randers midtby.

Antal boliger: 1 stk.
Antal værelser: 3 værelser
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 107 m2

LEJLIGHED TYPE 3

Lejligheden er placeret på 5. sal i den nordlige ende af bygningen. Boligen har et stort køkkenalrum, et badeværelse og tre værelser. Fra stuen er der fuldt udsyn over gårdrummet samt adgang til en stor privat tagterrasse.

Antal boliger: 1 stk.
Antal værelser: 4 værelser
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 131,9 m2

LEJLIGHED TYPE 4

Denne lejlighedstype er placeret fra stuen til 4. sal og er placeret yderst mod gavlene. Lejlighedstypen indeholder et stort køkkenalrum med adgang til en altan, som vender mod gårdrummet. Derudover har boligen tre værelser og et badeværelse.

Antal boliger: 10 stk.
Antal værelser: 4 værelser 
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 123,2 m2

LEJLIGHED TYPE 5

Lejlighedstype 5 er placeret fra stuen til 4. sal. Der er adgang til boligen fra øst via en åben svalegang. Lejlighederne indeholder et stort køkkenalrum med adgang til altan. Derudover er der tre værelser i boligen og et badeværelse.

Antal boliger: 8 + 2 stk. 
Antal værelser: 4 værelser 
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 106,6 m2 - 111,2 m2

LEJLIGHED TYPE 6

Lejlighedstype 6 er placeret fra stuen til 4. sal og er ligger centralt i bygningen omkring trappetårnet. Der er adgang til boligen via trappetårnet. Lejlighederne indeholder et stort køkkenalrum med adgang til en altan. Derudover er der to værelser i boligen og et badeværelse.

Antal boliger: 6 + 2 stk.
Antal værelser: 3 værelser 
Bruttoareal (inkl. fællesareal): ca. 94,4 m2 - 97,8 m2

 • Projekttype: Boligbyggeri
 • By: Randers
 • Kontakt: EDC Erhverv Poul Erik Bech – Randers
  Tlf. 87 11 87 11
  Dytmærsken 18
  8900 Randers C
  Mail 893@edc.dk
Mere i denne kategori: « Ny bydel i Hjørring

Kontakt os

Arne Andersen Vrå A/S
Nordre Ringvej 7
9760 Vrå

Tlf.: 98 98 19 64
E-mail: info@arne-andersen.dk

Byg Garanti rgb

Se vores Bygge Rating fra BNKI